Direktlänk till inlägg 17 januari 2016
5 dl ekologiska havregryn (mindre gluten)
1 dl ekologiska kokoschips
0,5 dl hasselkärnor, hackade
0,75 dl ekologiska solroskärnor
0,75 dl pumpakärnor
1,5 dl honung
0,5 dl agavesirap
1 msk vatten
1 tsk ekologiskt vaniljpulver (bourbon t ec)
4 tsk kanel
2 tsk kardemumma
Blanda alla ingredienser i en skål och klicka ut granolan på en ugnsplåt och in i ugnen ca 15-20 min på 175 grader.
Extra:
dadlar
fikon
Hacka dadlar eller fikon och strö över granolan i ugnen när det är 5 min kvar.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 | |||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||
|